او ادامه داد: حضور گردشگران بيشمار طي ايام تابستان در سطح استان گيلان نشان از جاذبههاي مختلف طبيعي، تاريخي و فرهنگي براي گردشگران ورودي به استان دارد که از جمله ميتوان به قلعه رودخان، موزه ميراث روستايي گيلان، عمارت کلاهفرنگي و غيره اشاره کرد.
اين مقام مسوول در ادارهکل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان گيلان متذکر شد: با وجود اينکه در استان گيلان اقوام مختلف فرهنگي نظير گيل، تالش و غيره وجود دارند اما اين اقوام با توجه به تمامي تفاوتها در آرامش ، صلح و دوستي زندگي ميکنند.
«عزيزي» خاطرنشان کرد: بسياري از شهرستانهاي گيلان به دليل قرار گرفتن در مسير پر تردد مسافران و به دليل داشتن جاذبههايي همچون کوه و دريا همواره مورد استقبال گردشگران و مسافران داخلي و خارجي قرار ميگيرند اما برخي از شهرستانها به دليل قرار گرفتن در مسيرهاي انتهايي و بسته استان کمتر مورد استقبال مسافران و گردشگران است.
مديرکل ميراثفرهنگي استان گيلان افزود: بنابراين براي اينکه بتوانيم تمامي استان را به صورت يکپارچه از درآمدهاي بخش گردشگري بهرهمند سازيم نياز است با ايجاد
جاذبههايي همچون موزهها، پارکها و فضاهاي گردشگري، اين مناطق را نيز از حضور و درآمد اقتصادي گردشگري بهرهمند سازيم.
او در پايان از سرمايهگذاران بخشهاي خصوصي در استان خواست که تنها به دنبال ايجاد کارخانه و بر هم زدن طبيعت بکر استان نبوده بلکه با کمي همت و تلاش از نعمتهاي طبيعي موجود در استان به بهترين شکل استفاده کنند.
/117
انتهای پیام/